Årsmøte i Oplandenes Redaktørforening

Avholdt som digitalt møte, 10.02.2022

Til stede: Tom Martin Hartviksen, Liv Maren Mæhre Vold, Erik Børresen, Thor Sørum-Johansen, Silje Kampesæter, Kathrine Lunde Solbraa, Hilde Lysengen Havro. I tillegg deltok NRs påtroppende generalsekretær, Reidun Kjelling Nybø.

1. Godkjenning av innkalling og sakliste

Godkjent.

2. Valg av møteleder

Tom Martin Hartviksen valgt.

3. Valg av referent

Liv Maren Mæhre Vold valgt.

4. Valg av to personer til å signere protokollen

Hilde Lysengen Havro og Thor Sørum-Johansen ble valgt til å signere protokollen.

5. Arsrapport for 2021

Leder gikk kortfattet gjennom rapporten som var sendt ut i forkant. Tatt til orientering.

6. Regnskap for 2021

Kasserer gikk kortfattet gjennom regnskapet og revisjonsrapporten, som begge var sendt ut i forkant. Regnskapet ble godkjent.

7. Valg av styre og revisor

Leder: Tom Martin Hartviksen, GD. Velges som styremedlem i to år, og gjenvelges som styreleder for ett år.

Styremedlem: Katrine Strøm, HA, gjenvelges for to år.

Styremedlem: Silje Kampesæter, NRK, (ny) erstatter Astrid Kvam Helset, og velges

for ett år.

Styremedlem: Erik Børresen, OA (ikke på valg)

Varamedlem: Torbjørn Moen, Valdres (gjenvelges for ett år)

Varamedlem: Per-Erik Stømner, Glåmdalen (gjenvelges for ett år)

Øivind Ludvigsen gjenvalgt som revisor.

8. Valg av valgkomité

Thor Sørum-Johansen og Anne Marie Løkken får ny tillit som valgkomité.

Etter at årsmøtet var formelt avsluttet fikk vi besøk av påtroppende generalsekretær i Norsk Redaktørforening, Reidun Kjelling Nybø. Hun snakket litt om sine tanker om NRs virksomhet framover, og det var også en anledning for både henne og ORs medlemmer til å bli litt kjent.



Verifikasjon

Transaksjon 09222115557463037372

Dokument

Årsmøte i OR protokoll 100222

Hoveddokument 1 side Initiert på 2022-02-14 13:14:14 CET (+0100) av Tom Martin Hartviksen (TMH) Ferdigstilt den 2022-02-16 08:35:36 CET (+0100)

Initiativtaker

Tom Martin Hartviksen (TMH) Gudbrandsdølen Dagningen AS tom.hartviksen@amedia.no +97580051

Signerende parter

Hilde L. Havro (HLH) hilde.havro@amedia.no Signert 2022-02-16 08:35:36 CET (+0100) Thor Sørum-Johansen (TS) thor.sorum-johansen@amedia.no Signert 2022-02-14 13:32:53 CET (+0100)

Denne verifiseringen ble utstedt av Scrive. Informasjon i kursiv har blitt verifisert trygt av Scrive. For mer informasjon/bevis som angår dette dokumentet, se de skjulte vedleggene. Bruk en PDF-leser, som Adobe Reader, som kan vise skjulte vedlegg for å se vedleggene. Vennligst merk at hvis du skriver ut dokumentet, kan ikke en utskrevet kopi verifiseres som original i henhold til bestemmelsene nedenfor, og at en enkel utskrift vil være uten innholdet i de skjulte vedleggene. Den digitale signeringsprosessen (elektronisk forsegling) garanterer at dokumentet og de skjulte vedleggene er originale, og dette kan dokumenteres matematisk og uavhengig av Scrive. Scrive tilbyr også en tjeneste som lar deg automatisk verifisere at dokumentet er originalt på: https://scrive.com/verify

